The Blackcoat’s Daughter (2015) Movies
The Blackcoat’s Daughter

The Blackcoat’s Daughter

The Blackcoat’s Daughter
IMDb: N/A
N/A
N/A

Kur dy vajza të reja mbeten të bllokuara në shkollë gjatë pushimeve të dimrit, një forcë djallzore dhe e rrezikshme sulmon jetët e tyre dhe punonjësve të shkollës.