The Medallion (2003) me titra shqip Movies
The Medallion

The Medallion

The Medallion
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një detektiv nga Hong Kongu pëson një aksident fatal lidhur me medaljon misterioz dhe shndërrohet në një luftëtar të pavdekshëm me superfuqi.