The Parts You Lose (2019) Movies
The Parts You Lose

The Parts You Lose

The Parts You Lose
IMDb: N/A
N/A
N/A

Në këtë film luan Aaron Paul, personazhi i Breaking Bad dhe rastësia bashkon një kriminel në arratisje me një djalë të vogël shurdh-memec, kur hajduti vendos të fshihet pranë fermës…