Tone-Deaf (2019) Movies
Tone-Deaf

Tone-Deaf

Tone-Deaf
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një grua shkon në fshat për të kaluar një fundjavë të qetë pas humbjes së punës së saj dhe ndarjes me të dashurin. Ajo merr me qira shtëpinë e një…